Week van de Mantelzorger

Op 10 november is jaarlijks de Dag van de Mantelzorger. De Dag van de Mantelzorg is een initiatief van MantelzorgNL. Een dag waarop er extra aandacht is voor alle mantelzorgers in Nederland. Op de Dag van de Mantelzorg worden er door heel het land verschillende activiteiten georganiseerd om mantelzorgers in het zonnetje te zetten! 

In de gemeente Westerkwartier organiseren we jaarlijks de Week van de Mantelzorger. In deze week  worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor Mantelzorgers uit het Westerkwartier. In deze week wordt ook de Mantelzorgwaardering uitgereikt. De mantelzorgwaardering wordt aangeboden door de gemeente Westerkwartier

Programma week van de Mantelzorg 2022:
maandag 7 november tot en met vrijdag 11 november

U kunt op de afbeelding klikken om het overzicht te bekijken.


Klik hier om je aan te melden voor een of meerdere  activiteiten. Vergeet niet je naam, telefoonnummer, de activitet(en) en het aantal personen door te geven. Er is beperkt plek. Het kan gebeuren dat een activiteit al vol zit. Wanneer dit het geval is, laten we dat weten.  

1666603309439_225_400_1666603469.jpg

contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw woonplaats.