Ondersteuning Online

JMZ Pro zet zich in voor jonge mantelzorgers, hun gezinnen en de professionals die hen ondersteunen, samen met jonge mantelzorgers! Op de site van JMZ Pro vind je tips en ervaringen van andere JMZ-ers:

JMZ ervaringsverhalen

Deel je Zorg JMZ deel je Zorg  is een community waar je online andere jonge mantelzorgers kunt ontmoeten

Vanzelfsprekend?! Platform voor én door Jonge Mantelzorgers.

Ik zorg, ik zorg, wat jij niet ziet is de titel van een podcastreeks van Vanzelfsprekend?! over en door jonge mantelzorgers.
Herkenbare verhalen, maar ook praten over frustraties en gewoon over het zijn van een jonge mantelzorger. Want iedereen moet begrijpen dat jonge mantelzorger zijn niet Vanzelfsprekend is. Abonneer / volg ons op Spotify om niets te missen, en laat vooral weten wat je ervan vindt!

KOPPsupport voor jongeren van ouder(s) met psychische en/of verslavingsproblemen. Als jongere heb je vaak al veel aan je hoofd. Opgroeien met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen kan het allemaal nog net iets lastiger maken. Ondersteuning en een online greopscursus.

Bij vormen van JMZ vind je meer linkjes naar interessante websites!

contact

 Agenda

JMZ activiteit Zuid (Leek -Marum)
05 oktober 2023
Bekijk activiteit
JMZ FUNdag 2023!
26 oktober 2023
Bekijk activiteit
JMZ activiteit Noord (Zuidhorn - Grootegast)
09 november 2023
Bekijk activiteit
JMZ activiteit Zuid (Leek -Marum)
14 december 2023
Bekijk activiteit
Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw woonplaats.